Vain yksi

Runoilija princesaf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä olen joskus liian ujo ja arka, mutta jos minuun tutustuu niin tietää millainen minä olen.
 

vain yksi sana
voi murtaa ihmisen
vain yksi katse
voi särkee sydämmen
mutta vahvistuuko koskaan
tuo kipu maailman
vain viiltääkö se kerran
hauraan elämän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot