Nimetön

Runoilija princesaf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä olen joskus liian ujo ja arka, mutta jos minuun tutustuu niin tietää millainen minä olen.
 

En puhu sanoilla
en katso silmillä
vain puhun laulun tarinoilla
ja näen sen sydämmellä

En ole kultaa
en jäähileitä
vain verta ja lihaa
mutta silti herkkää kuin silkki

En ole kuuma
tai kova
niinkuin taottu rauta
vain viileä
ja pehmeä
kuin sammalpeite.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot