Hyvästit

Runoilija princesaf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä olen joskus liian ujo ja arka, mutta jos minuun tutustuu niin tietää millainen minä olen.
 

Pilvet kerääntyvät taivaalle
alkaa sataan vettä.

Sammutan valot
ja suljen
oven takanani.

Rappu uinuu
ja lepää
odottaen
päivän melskettä.

Laskeudun portaat alas
ja suljen viimeisen oven.

Nousen autoon,
lähden,
sanon hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä kovasti, kirjotat hyvin =) kiitos arvostelustasi.

jotenkin vain älyttömän hieno.
tässä todellakin on lähdön tunnelmaa.
satuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot