Yhä lähemmäksi

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielu kaipaa kotiin
kun ikävän tuntee sormissakin

kaikkialla
se voima
joka kuljettaa ajatuksia
ja askeleita
lähemmäksi
ja mitä lähempänä on
sen turvallisempi on
ja mitä turvallisempi on
sen valmiimpi on
ottamaan seuraavan askeleen
yhä lähemmäksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Parhautta, runosi tuo tunteen, että riittävän lähelle ei pääse, mutta aina kuitenkin lähemmäksi. Pidän tästä todella paljon, jättää äärelle :)
Rollaattorilla edetään tassutelleen hissun, kissun...
Runosi puhuttelee ja tuntuu jossakin syvällä. Kiitos runoilijalle!
hienoa tunnelmaa ja minuun iskevää melankoliaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot