Ikävä

Runoilija Nereida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotan, sydän
kipeänä ikävästä

päiväni hiipuu

aikani loppuu

Turhaanko odotan

sinua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Kaunis, koskettava runoilu ikävästä.

siis aivan juuri se, mitä olen ajatellut.. Hienosti puit sanoiksi!

Kaipuu riipaisee runossasi.

... runoasi lukiessani päässäni alkoi soimaan Tove Jansson sanat laulussa Syyslaulu;
Kiirehdi rakkain jos rakkaus kutsuu,
päivän ei hetket niin pitkiä lie

Rakkauden nälkä
tunteista riipivin
Kaipauksesta kipeä sanoma
kaunis runo

juuri tältä on tuntunut jo liiankin pitkään, mutten ole saanut sitä sanoiksi, ainakaan näin hyvin ja kauniisti :>

Riipaisevaa kaihoa. Näistä aineksista on tosi runot tehty. Hieno!

Tämä on hyvä runo, kuinka kipeää saattaa tehdä odottaminen ja ikävä, joskus on hyvä ollakin malttia, mutta siltikin.

Toisaalta, oppisi olemaan huolehtimatta, tietää toisen tulevan ennemmin tai myöhemmin tai asioiden ratkeavan, voi karistaa odottamisen vaikeuden,
antaa asioiden tapahtua itsestään.

Vahvaa kaipuun tunnetta.

hyvä.

Vahva ikävän kuvaus...

Tällaisia ajatuksia välillä mieleen ajelehtii. Koskettava ja riipaisevakin runo.

Tuttu tunne, mutta hienosti se runolla ilmaistu.

Päiväni ovat hiipumassa, mutta ikävä mokoma on edelleen karkuteillä.

Koskettavaa kaipuuta.....

niin- löydän ehkä juuri tästä jotain sinusta-jotain minusta =) ihailen tyyneyttäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot