Ajatukseni harhailevat ilmassa.
Mielipiteet ulkopuolisten kolhivat,
sanasi ristiriitaiset vaikeuttavat.
En usko sinua, en järkeänkikään.
Sydämeni lyönnit satuttavat,
haavekuvat virtaavat verisuonissa.
Miksei voitaisiin vain rakastaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea Miksei voitaisiin vain rakastaa
Koskettava JA ihan mielettämän hyvä
Lopussa toive johon voi hyvin samaistua.