Piiskaavat pisarat taivaalta,
kirvelevät kolhiintunutta ihoa.
Sataa synkkiä sanoja.
Mustekynä sotkenut taivaan,
hukuttanut täysin mustaan.
Kirvelyä voimakkaampi pelko.
Missään ei tähden tähteä,
mustetta ei voi pois pyyhkiä.
En löydä enää omaa tietä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi