Hauraus ja intohimo
Routainen maa ja valkoiset kyyneleet
Sinä kutsut minua.
Otathan minut syliisi vain tämän kerran, otathan? Ota minut siipiesi suojaan täksi yöksi.
Sillä tiedät että olet koko elämäni ja enemmänkin.
Selite:
Muista minut aina.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi