Rakastu järkeen, rakasta tunnetta
Rakastu pahaan, rakasta hyvää
Rakasta sitä mitä minä en voinut
Rakastu siihen etten antanut anteeksi
Rakasta sitä että me olimme aina ja ikuisesti
Rakasta sitä että me olimme
Nyt Pian Huomenna
älä rakastu vihaan
älä rakasta vihaa
Selite:
Rakkaus - rakastutko vai rakastatko ?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea on runosi!
Upea on runosi!