ennen kuin lähdet
jotta muistaisin sinut sellaisena kuin olet
Vahva mutta kuitenkin niin haavoittuva
Ja niitä haavoja oletkin saanut
jollet liikaa niin ainakin tarpeeksi
Olet niin kaunis
Et halunnut koskaan kuulla sitä
joten vain parastasi ajatellen
en kertonut sinulle mitään
Ja silloin kuin kerroit minulle lapsuudestasi
näin muistojen kultaiset arvet
kasvoiltasi
ja jäin miettimään
olitko todella olemassa
Ja nyt sinun on lähdettävä
Kuiskaan korvaasi;
"jätä se keltainen villapaitasi tänne
jotta sinulla on syy palata."
Selite:
raakaversio, parantelen kun jaksan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi