Ja kun itsetunto vajoaa nollapisteeseen
niinkuin sokeripala kahvikuppiin
minä tunnen halua oksentaa
koko päivän kuvottavuuden ulos sisältäni
Jos olisi joku, jokin
joka ottaisi minut silmätikukseen
joka saisi minut tuntemaan itseni tarpeelliseksi
ihan vain joku, jokin minua varten
Ettei tarvitsisi miettiä onko kaikki hyvin
eikä tarvitsisi kehitellä mielenvikoja
tai luokitella itseään syömishäiriöiseksi
antaisi vain ammattilaisten diagnosoida
Ja ettei laskisi minuutteja aterioiden välillä
puhuisi ohi suunsa, jakelisi salaisuuksia
joku, jokin, jossakin
tarjoaisi tämän elämän
Selite:
Joskus yläasteen loppuvaiheilla äidinkielen opettaja sanoi, että jokainen kirjoittaa parhaiten siitä asiasta, mistä eniten tietää. Miksi aiheeni ovat masentuneisuus, ahdistus, yksinolo,<br>
<br>
hopeiset järvet lomittain kuun kamaralla?
<br>
<br>
Ilman diagnooseja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi