Mä en koskaan katso suoraan silmiin
Mä en jätä puurolautaseen jälkiä,
enkä jää vieraaseen sänkyyn nukkumaan
Kiellä se,
älä anna mun koskea värttinään
Sudella ei ole suuria silmiä
Mä olen se tyttö joka ei leikkinyt tulella
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mielenkiintoinen runo, jonka herättämä mielenkiinto pakotti lukemaan useaan kertaan. Hieno kokonaisuus, kerrassaan loistava runo!