Älä pyydä luottamaan ja antamaan avointa alkua,
Leijun valheiden keskellä suuressa verkossa.
MIHIN PÄIN MINUN TÄYTYY NYT MENNÄ
Ketä uskon, kehen luotan, kenelle nyt kerron?
Maailmani horjahti viimein paikoilleen, ymmärrän
nyt miksi pitää luottaa vai itseensä.
Annetaan toistemme tehdä mutä huvittaa, leikitään
kuuroja ja sokeita yhtäaikaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi