Omissa oloissani olen kuin kuka vain,
sinun kanssasi olen kuin maailman iloisin prinsessa
kulkemassa omien pilvilinnojensa päällä.
Kuitenkin sisälläni elää se pahuus, joka huutaa minun
nimeäni saadakseen kaiken mitä haluaa, sille koskaan
mikään ei riitä.
Oloni on siis täydellisyyden ja riittämättömyyden kanssa
yhtä, ja se tunne on sekava eikä anna minulle tilaa
ajatella ollakseni normaali.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi