Pitkästä aikaa tunnen iloa,
voin hymyillä ja olla onnellinen.
Annan mennä vaan ja otan tästä kaiken
irti mitä saankin.
Toivon, että tämä nautinto jatkuu ja jatkuu
eikä tälle näy koskaan loppua.
Leijailen pilvissä ja halailen hattarapilviä
hymyilen niin, että huuleni ovat korvissa saakka.
Selite:
JES!!!!!!!!!! :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Riemastuttavan Ilontäyteinen runo.
Saa lukijankin Hymyilemään. :)