Hukun tähän pahaan oloon,
Katson vierestä kun sinä kuljet maailman mukana,
kuitenkaan tajuamatta siitä mitään.
Hauskaa olla sekaisin,
ihanaa olla tajuamatta mistään mitään.
Minkä takia jatkaa matkaa sinun kanssasi, jos
sinä et kulje matkaa minun kanssa vaan oman
sekavuutesi kanssa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi