Mä en anna sen häiritä
arvoitukset leijuu ilmassa
kolmemetriä maan sylissä
täällä mä oon posessa
lierot ne jo kaivautuu
ilkkuu elämää vielä sykkivää
kierot madot politiikkojen perseista kurkkii
mä niille ongenkoukkua näytän
miksen saa olla rauhassa täällä syvällä
nuoren miehen elämä ei vieläkään jyvällä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jopas osu sarkastinen halloweenruno