On kaks ja puollitrainen
turbodieseltransit
mitä mä siitä ajattelen
on niin ruosteiset
hänen kylkensä
moottori vailla vertaa
ahtopaineet pielessä
ilokaasu mielessä
mitä sitten
kun on niin hieno Transit
öljyä vuotaa perse
fucking universe
ei kuitenkaan mikään erhe
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi