Mattamusta hydraulimake
suomen kiveykset pelastaa
suomenlippu pippelissä
hydrauliöljy niin kuumaa
nostaa ison kiven
heittää sen itikseen helpostikin
miettii pitäisköhän vaihtaa
öljynsuodatinkin
puhelinkopissa muuntuu
mustasta valkoiseksi
lemmikkinsä laserniilo silmillään
suvaitsemattomat seivästää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi