Ahma pihaamme kaivaa
ei se meitä vaivaa
maamehiläisten hunajaa syö
ja tietä tuhoaa
miksi se siellä uhoaa
mitä sille teemme
annammeko napata sen
meitä hanurista
onneks Niilo on kova kissa
se meidät pelastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ootko ihan varma et on ahma, ettei vaan ois kyseessä karhu:)
Niilo-osuus tässä jätti hiukan laimeaksi, mutta muuten hyvä runo.