Elämän rajallisuus

Runoilija CatLover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2010
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 19:06

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1995

Kohta 22v nainen Jyväskylästä. :) Kirjoittelen uutta, kun siltä tuntuu. Välillä on hiljaisempia kausia ja välillä taas todella aktiivista.

"Love is when the other person's happiness is more important than your own."

 
 
Selvisin elämän tyrskyistä,
Vaikka ne heittelivät kaikkialle.
Särkynyt sydän on taas ehjä,
Mutta särjettynä uudestaan.

Ei, mikään ihmissielu ei satuttunut,
Vain karu totuus ja muistutus
Elämän rajallisuudesta.
Selite: 
Liikaa tapahtuu kaikkea lyhyellä aikavälillä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia sinulle elämän tyrskyissä!
Joskus tapahtuu liian paljon ikäviä asioita hetkessä.
 

Käyttäjän kaikki runot