Anteeksi, rakas

Runoilija CatLover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2010
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 19:06

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1995

Kohta 22v nainen Jyväskylästä. :) Kirjoittelen uutta, kun siltä tuntuu. Välillä on hiljaisempia kausia ja välillä taas todella aktiivista.

"Love is when the other person's happiness is more important than your own."

 
 
Anteeksi, että olen kiukutellut ja äksyillyt,
Haastanut riitaa ja meinannut jättää sinut. 

Anteeksi, että tilanne meinasi riistäytyä käsistä,
Mutta ikinä en tarkoittanut mitään pahaa.

Anteeksi, että en aina meinannut kuunnella,
Kun mulla itsellä oli liian paha olla
Enkä osannut heti avata suutani.

Kiitos, että olet silti siinä yhä
Etkä lähdössä yhtään minnekään,
Vaikka sulla olis 100 ja 1 syytä.
En voi tarpeeksi kiittää sua,
Mutta toivottavasti tämä riittää.

Mä rakastan sua ihan järjettömästi.
Selite: 
Poikaystävän kanssa oli hirveää säätöä ja draamaa ja meinasi homma kosahtaa heti alkuun. Päästiin kuitenkin (ONNEKSI) kompastuskiven yli.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yleensä kannattaa keskustella asiat selviksi. 
Saatiin onneksi keskusteltua. Mutta olin kyllä sietämätön joka mittupuulla.
 

Käyttäjän kaikki runot