Onnellisuuden kärsimys

Runoilija CatLover

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2010
Viimeksi paikalla: 13.6.2023 19:06

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1995

Kohta 22v nainen Jyväskylästä. :) Kirjoittelen uutta, kun siltä tuntuu. Välillä on hiljaisempia kausia ja välillä taas todella aktiivista.

"Love is when the other person's happiness is more important than your own."

 
 
Älä päästä irti,
Suutele minua lujaa,
Ota minua kädestä
Ja anna minun olla lähelläsi.

En halua päästää sinua lähtemään,
Vaikka näemme taas todella pian. 
Mikään ei ole hetkeen tuntunut näin oikealta
Enkä halua riidellä muiden kanssa,
Sillä vain me pystymme selvittämään,
Selvittämään erimielisyydet.

Lähennymme päivä päivältä
Enkä osaa olla ilman sinua.
Selite: 
Lienee taas vähän sekava, jokainen kappale tuntuu olevan eri runoista, mutta niinkuin toiselle osapuolellekin sanoin, en osaa sanoin kuvailla, miltä musta tuntuu. Oon vaan onnellinen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

runo toimii minusta erittäin hyvin
säkeistöt täydentävät toisiaan minun mielestä 
Pääasia on se, että tietää olevansa onnellinen :)
 

Käyttäjän kaikki runot