jos kerrankin unohtaisin
eihän se mitään muuttaisi
en minä ajattele kuin entiset nerot
olen syntynyt ajalla,
jolla ei synny sankareita
tässä maailmassa ei ole
traagisia kohtaloita
ei mitään mainittavaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rohkeita lauseita mielenkiintoista
ajatuksia täynnä
hieno, ajatuksia herättävä runo. Pidin!