illansuussa huone herää elämään
pimeä tunkeilee ikkunasta sisään
vaivun hiljaa
lattialle, mietin
kuka minulle kirjoitti
tämänöisen painajaisen
kuka tahtoi minun muistavan
sietämättömän särkyväisyyteni
varoittaa pudottelemasta itseäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo, kaunis ja koskettava
Kipeää tunnetta täynnä.
Vastaus runon kysymykseen: sinä itse.
runosi iski minuun, säväytti. :) pidin.
hyvä
Aivan ihana. Upea lopetus!