en tarvitse ketään
tehdäkseni ihmeitä
maailma on kaunis näin
en kaipaa taivaita
ollakseni elossa
jumalat partioivat
polkuni varrella
jätän jälkeeni
ihmiskohtaloita
ilman omistajaa
hiljaiset mantereet
en katso taakseni koskaan
polkuni varsilla
näkymättömiä ihmeitä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
susi lampaan vaatteissa
Hieno.
Cuul!
Mulle tuli mieleen Budha ja hänen toimettomuutensa (vs. pyhä yhä).
hieno runo! Hienosti kerrottu. Tuli kaikenlaisia mielikuvia tästä. Tykkään!