Aika
se on suhteellista.
On vuosia siitä kun viimeksi -
olin onnellinen.
Vuosia, vai koko elämä..?
En tiedä enää.
Kaikki on sumua,
niin kuin se oli ennen.
Ainoa kysymykseni ja tarkoitukseni
on;
onko enää mitään missään?
Jatkammeko pohjoiseen vai etelään?
Länteen vai itään?
ehkä koilliseen..
Vai pitäisikö ottaa
vielä
ne
viimeiset..
?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi