Miten, missä, miksi?
Kysyt multa shokissa
En muutu vastauksiksi
Elän näissä mokissa
Miten, miksi, missä?
Taivutko tahtoni alle?
Ihminen on luotu kärsimään
Saamme paljon menettää
Mutta onneksemme,
kykenemme
Sen voimaksi kääntämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi