Kuuletko auringon laskun,
sen veren punaisten säikeiden äänen.
Sen meitä pilkkaavan kaskun,
elämän käänteen
pimeyteen
tai mihin
lie.
Kuuletko sointuisan tanssin,
jalat kuin tahtiaan lattiaan lyö.
Kauan kaikonneen romanssin tuskan,
liikkeeksi kuin
lauluksi
noin
luo.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on kyllä hieno.