Miksi herätä uuteen päivään,
kuollakseni uudestaan.
En tahdo enää kuolla
Haluan elää!
mutta ilman sinua
niin
olet minun elämäni nainen
se josta synnyn päivään
Miten syntymän ihmettä voisi tapahtua
ilman kohtua jossa kehittyä.
Ilman naista, rakkauden hedelmän omaavaa
Kuinka monta kertaa pitää kuolla,
että viimein kuolisi
Odotan, odotan..
Suloiseen uneen vaipumista
Silloin saan vihdoin
elää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi