Voi pojat..
Kyllä se näin on, että RAKKAUS
jos jokin
repii meidät riekaleiksi.
Emme ole kivestä tehtyjä gargoileja
Olemme heikkoja olevaisia
lihaa ja verta
onnea ja tuskaa
Psst...
kerron salaisuuden..
meillä ei ole muutakaan
Olemme mitättömiä, pieniä
ilman sitä suunnatonta voimaa.
Voi teitä jotka, ette siihen usko
onko maailmassanne mitään kaunista ?
Minäkin
kyynisin kaikista
Uskon
................
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runossa on tunnetta!Oikeasti tietoista tunnetta ja ajatus,joka tekee runosta merkityksellisen eikä vain tyhjänpäiväisen sana-oksennuksen(:
Omanlaisia mielipiteitä..hyvä runo 😊