Me mennään,
koska meillä on meno päällä.
Koska meitä ei kaivattukkaan täällä.
Koska mentävä on joka säällä
Koska seisotaan hennolla jäällä,
ajatellaan vieraalla päällä,
se pää on täytetty räällä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi