Mua alkaa arvuuttaa
mua alkaa arvuuttaa
Minne viel tää
polku johtaa?
Oon vielä
optimistinen,
samalla vaan ihmettelen
Mua alkaa arvuuttaa
Jos polku vie ympyrään..
ymmärrän
Kason helpompaa
huomist..
sitä ei vielä oo!
siis relaa saan.
Mua alkaa arvuuttaa
Mua alkaa arvuuttaa
Miksi aina valitan vaan?
Viekää mut vaikka
fukushimaan.
Ehkäpä turpani tukkoon
siellä saan.
Mua alkaa arvuuttaa
Koskahan mä sut kohtaan?
Vietkö jalat alta hymyillen?
Annanko sulle mun sydämen?
mua alkaa arvuuttaa
uskonhan vielä unelmaan?
uskonko ihmisrotuunkaan?
koskahan itteltäni anteeksi saan?
mua alkaa arvuuttaa
missä se uni-masa luuraa taas?
jaksanko huomenna pakertaa
jos koko yön kukun ja naputtelen runoja vaan?
mua alkaa arvuuttaan
mua alkaa arvuuttaan
lukeeko tätä koskaan kukaan?
mitä se tykkää täst ollenkaan?
jaah!
sen kohta nähdä saan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nuoruutta
monia kysymyksia
hyva