Tässä on kaikki nyt.

Runoilija SiniEmilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei sinä, jos ajattelit käyttää tekstejäni johonkin tarkoitukseen.Pyydä minulta ensin lupa. Tee muille selväksi että olet lainannut tekstin minulta. Kiitos!
 

Kun nyt on niin helppoa olla
ja olotila a-luokkaa.
kun murheet painuu pois muistista
kun aurinko on taivaalla
pilvetöntä
kun tuntee elävänsä ja
rakastavansa.
Toivon että tästä jäisi muisto
kuin kiveen kirjoitettu jälki.
Hyvälaatuinen kasvain
kaunis arpi. Sinne sydämeeni
haavojen paiseiden syövän ja
ruton keskelle. Parantamaan minua ja
auttamaan niinä tulevina hetkinä.
Jolloin katson pelkkään varjoon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot