Tosi-taruja

Runoilija SiniEmilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei sinä, jos ajattelit käyttää tekstejäni johonkin tarkoitukseen.Pyydä minulta ensin lupa. Tee muille selväksi että olet lainannut tekstin minulta. Kiitos!
 

Uskon hetkittäin
kävelet vastaan
on lämmin
kuin soihtu,
aurinko,
salama,
metrinen halko, ikuisuus
Olet kauhein
olet parhain
olet vahva
ja heikko
ja rakastun sinuun
sinä minuun
ollaan
onnelliset
ei hävitä koskaan
sinusta puhuu kaikki
sinä olet kaikilla muilla...
Mietin hetkittäin
mua on huijattu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot