loppu ystävyydelle.

Runoilija suru enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen aloitannut runojen kirjoittamisen 7 luokalla.... runoni kertovat mitä minulle on tapahtunut tai miltä tuntunut...
 

Elämä on tuskaa.
Se sattuu ja antaa.
Jollekin se on enemmän tuskaa,
kuin iloa.

Tällä hetkelläkin jotkun ratkaisut ovat tuskallisiampia,
kuin kukaan uskoo.
Minäkin tein tuskallisen valinnan.
Uskoen,
että se on oikea.
Joskus ne ovatkin.

Satutin sitä ketä on minulle tärkeämpi,
kuin kukaan.
Hän oli minulle rakas,
kuin kukaan.
Tämä on varmasti hyväksi hänellekin.
Hänkään ei jaksannut tätä enää.
Ehkä saan joskus anteeksi.

Nyt minun on vaan opittava elämään sen kanssa.
Haluaisin vaan itkeä ja päästä pois tästä kaikesta.

Minusta tuntuu,
että emme olleet enää niin läheisiä.
Tuntui pahalle,
tuntui,
että emme puhuneet enää.
Tuntui,
että emme olleet enää mitään.

Tervehdimme,
ehkä ohi menessämme jos edes sitäkään.
Olen ehkä julma ihminen.
Ehkä tosi paskiainen.

Mutta uskon tämän olevan parempi näin.
Itken tuskaani ja pahaa oloa.
Mitä sain itselleni ja toiselle.

Selite: 
jooh. laitoin poikki ystävyyteni kun vaan tappelimme ja korjasimme asian eli menimme tuota rataa. aloimme olla puhki siihen. ehkä tosi epä selvä mutta. tämä tapahtui tänään ja olo on tosi huono. piti päästä jotain ulos.
Kategoria: 
 

Kommentit

sattui ja upposi, mut elämä on ihmeellinen,

 

Käyttäjän kaikki runot