Kaksin..

Runoilija suru enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen aloitannut runojen kirjoittamisen 7 luokalla.... runoni kertovat mitä minulle on tapahtunut tai miltä tuntunut...
 

Tahdotte,
olla kaksin.
Mutta viette minua mukana.
Se sattuu.

Tahdotte,
olla kaksin.
Ja unohdatte minut.

Jos haluatte olla kahden,
sanokaa suoraan.
Satuttatte minua,
enemmän minua näin.

Kun joudun katsomaan,
kuinka teillä kahdella on hauskaa.
Lähtekää ja jättäkää minut,
niin voin nuolla haavojani,
kaikessa rauhassa.

Sydämmeni vuotaa verta,
kun katsin teitä.
Olen vähä pätöinen,
mutta rakastan kuitenkin teitä.

Kuitenkin,
vaan haluan kuolla pois.

Kun kuolen,
niin tiedän,
että minusta välitettiin.
Jos minua jäädään suremaan.

Haluatte,
olla kahden.
Niin jättäkää.

Selite: 
Oli tälläinen olo kun kaverit menivät omia teitä.. ja puhuivat kaksin ja eivät tuntuneet huomaavaan mua.. joten tuntui vaan paremmalta hävittä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot