Särkyvät siipeni jäättyvät kylmästä.
Tipun maahan..
Kiljun pelosta.
Katson maasta kun kävelet päältäni..
Kun katsot jäähän olen peili kuvasi..
Olen se itkevä puolesi,
joka haluaa tulla esiin..
Piilotat sen entistä kovemmin sisälle..
Koska tässä maailmassa ei hyväksyttä heikoutta.
Katsot kuvaa ja käännyt pois.
Jätät minut itkemään yksin..
Selite:
taas jotain p*****..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää oli hyvä ^^ tykkäsin todella paljon
HienoHieno. ;>
"Kun katsot jäähän olen peili kuvasi..
Olen se itkevä puolesi"
Ihana. <3