olen

Runoilija Blackest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so Am I.
 

olen kultainen perhonen
ota minut kädellesi
hellästi kosketa
puhalla ja päästä mut lentoon
tuun vielä takaisin

olen hento kukka kämmenelläsi
hellästi suutele
laske maahan hitaasti
kastele lähdevedellä
anna mun kasvaa suureksi ja kauniiksi

olen sadepilvi
tuulen mukana kuljen
ole mun tuuli

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot