meren pohjassa

Runoilija Blackest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so Am I.
 

Silmät kiintyvät,
katseet kohtaavat.

Hymy leviää,
nauru iloitsee.

Tahtomattaan hyrisee, vapisee.

Silmät painuvat kiinni,
suu mutrustuu.

Ajatukset heittelehtivät.

Tuuli ujeltaa.

Meri pauhaa.

Linnut rääkyvät,
vedessä pärskivät.

Suolan makea ilma, taivas.
Se tyhjyys joka kaiken täyttää.

Joku katselee:

Ujostellen,
kainostellen,
suoraa katsetta.

Maailma näyttää erilaiselta päätä kallistaessa.
Taivaan linnut ovatkin meressä.

Se tulee lähemmäs.

Käteeni tarttuu hellästi puristen.
Ote kovenee.
Käteni turtuu.

Silmät avautuvat ja hämmästyvät.

Se olikin vain harhaa.
Silitän poskeani kädellä.

Katson kaukaiseen horisonttiin.

Helmi.
Helmi, se on.

Olen.
Olen helmi.
Simpukassa.

Meressä,
aivan pohjassa.
Kyynelten hioma helmi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis! Mielenkiintoinen lopetus :)

 

Käyttäjän kaikki runot