sanoiksi pukeminen

Runoilija Blackest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so Am I.
 

Tunne on vaikea pukea sanoiksi.

Olen kuin aurinko,

sinä kuin kuu.

Olemme ne kaikki tähdet taivaalla.

Olen valkoinen tai musta,

olet minulle harmaa tai ruskea.

Emme ole värejä tässä maailmassa.

Olemme varjoja, ääriviivoja ja hahmoja.

Olen joskus kuin myrsky joka raivoaa,

olet minua riepotteleva tuuli, kuurosade tai salamanisku puuhun.

Olen nainen,

sinä mies.

Olemme yhdessä pari joka täydentää toisiaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot