Kuin tekisit musta kokonaisen,
kuin rakastaisit musta täydellisen.
Pysy mun matkaseurana
elämän karuselleissa,
kun aurinko hiuksissa kimmeltää
ja kun loputon rankkasade viheltää.
Vaikka huominen on epäselvää,
se on täynnä haaveita.
Tämä päivä on tässä
ja se on täynnä lupausta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi