?

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Sanattomuus ja katseet
ajattelen sua iltaisin

Kun laulat, tahtoisin laulaa vieressäsi
Kun naurat, tahtoisin nauraa kanssasi
Kun itket, en koskaan lähtisi

Sanoja vain, sanoja kirjoitin
tuulenviileitä ja ystävällisiä, lyhyesti
vastauksetta jääden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot