Koskettele niitä
Unohda, että ne puhuvat
Pusertele niitä kuin lihanpaloja
Katso, miten ne tuoreina houkuttavat
Ja tiedä
Että ne eivät odota
Eivät lepää tiskissä houkuttaen ohikulkijoita
vaan
Ne ovat osoitettu
Ei niinkään tilaajalle, vaan haluavalle vastakappaleelle
Sinä tiedät, että haluat
Ja aikaasi hukkaat niistä lukemalla
Selite:
Villiä, intohimoista hetkeä odotellessa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämäpä oli jännä, ihan hymyilytti lukea tuo loppu ja sitten pitikin lukea uudestaan :)
Upea. Pientä radikaalinomaista tekstiä mutta silti hienovaraista.