Poltettu maa jalkojen alla,
pitkä matka jo takana,
pidempi vielä edessä,
jos vain tahdon niin.
Haalistuvassa pimeydessä kuljen
kohti totuutta ja valhetta,
selvitän sen salaisuuden,
jonka minulta kielsit
Selite:
Vanha runo, jonka löysin ja kirjoitin puhtaaksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi