Sisälläni,
jossain ontossa kolossa,
nakertaa kaipuu
ja pelko.
Unelmissani
tielle asettunut ahdistus
vaikeuttaa kulkua
ja minä
sydämessäni
tiedän sen valheeksi,
joka puristaa
minut tyhjäksi.
Selite:
yo-kirjoitukset, elämä, kaikki painaa päälle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi