Raskaat askeleet painavat siipeni alas
katukivetykseen ne pirstaloituvat värähdellen
kuin unenomaisesti, minä itken
Helmiäiskyyneleet kastelevat uuden mekkoni
kangas repeytyy helmasta naulaan
parsin sen hopealangalla
tuskastani kehrätyllä.
Selite:
Tämä on arkistoista löytynyt parin vuoden takainen viritelmä. Aika angstinen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi