Murhaaja

Runoilija Joelartturi

Huone
huoneessa kuu
kaje ikkunasta
ikkunasta haljennut lasi
lasista sirpaleet lattialla
lattialla tuoli
tuolissa ihminen
ihmisellä kahleet
kahleissa taakka
taakka menneistä teoista
teoista hinta
hinnasta maksu
joka ei koskaan korvaa 
elämää
Selite: 
Hieman erilaista väritelmää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava runo.
Koskettava runo, mutta hyvin totuuden mukainen.
Hieno runo. Kuin maalaus, melankolinen, hivenen ahdistavakin. Syy-seuraus suhteet. Karma. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot