Kulauksen jos toisenkin voisi nyt ottaa,
samettia kielelle.
Tuoksu huumaava matkaajan tavoittaa,
myrkkyä mielelle.
Vain tuntu naisen voisi tämän voittaa,
mukaansa temmata.
Ilon sävelen korkeamman soittaa,
paremmin huumata.
Selite:
Tuskin tarvitsee selitellä...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tunnelma välittyy hyvin tästä kekseliäästä runosta