Hellyys turruttaa voisi,
puhumattomaksi saada kielen.
Haltuunsa ottaisi,
laukkaavan tavoittaisi mielen.
Pehmeys voittaa voisi kovuuden,
tavoitettuaan kohteen.
Saaatuan oivan tilaisuuden,
tuudittaisi tyyneyteen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hellyydellä on hyvää tekevä vaikutus.
Tuo hyvän olon ja onnellisuuden.
Niin, toden totta jos pehmeys voittaa kovuuden on elämäki auvoisempaa.
ihq runo.